Térfigyelő rendszer

A kerületben 64 darab térfigyelő kamera működik! a kamerák képei a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság Tímár utcai épületébe működő központba futnak be, ahol 4 darab operátori állomáson kezelik őket a szolgálatot teljesítő szabadidős rendőrök, valamint a közterület-felügyelők.

térfigyelő rendszerTermészetesen az operátori munkaállomásokon kívül a rendszer része jelenleg egy darab térfigyelő járőr gépkocsi, mely 24 órában felügyeli főként a kamera rendszer által határolt aglomerációs területet. A díszpécserek által észlelt szabálysértésekre, balesetekre, bűncselekményekre azonnal küldik a szolgálatban lévő 2 fős járőrt, akik a hlyszínre érkezve azonnal megkezdik a szükséges intézkedéseket! 

Térfigyelő kamerák a kerületben

Hatósági Együttműködés

Mint azt a társaságunk alapító okiratában is olvashatjuk, cégünk az OKN Kft. célja az Óbuda-Békásmegyer lakói, itt dolgozói, ill. ezek szervezetei, a vállalkozók és szervezeteik részére a közrend és a közbiztonság védelme biztosítása, a kerületben a bűnözés visszaszorítása.

A bűnmegelőzés, a bűnüldözés érdekében védelmi és figyelőszolgálati rendszer kiépítése, működtetése és fenntartása, melynek során hatékonyan működik közre a BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysággal, Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletével, valamint a kerületünkben működő Polgárőrséggel.

A közbiztonságért

Cégünk 2011. júniusában átvette az Óbudai Közbiztonsági Közalapítvány (megszünt) tevékenységébe tartozó feladatokat, így például aktívan részt vett a Mocsaras-dülő területén kihelyezett közút torlaszok kiépítésében, melyet önkormányzati forrásból valósítottunk meg. Ezen kivűl technikai eszközökkel is segítjük a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság közrendvédelmi állományát, valamint a Polgárőrséget...