Rólunk

Cégünket 2009-ben alapította Óbuda-Békásmegyer önkormányzata 100%-os  tulajdoni részesedéssel! Célunk nem más, mint hogy hatékonyan segítsük a kerületben hatékonyan működő térfelügyeleti, távfelügyeleti, biztonságtechnikai és a zártláncú (CCTV) kamera rendszerek fejlesztését, kiépítését.

Segítséget nyújtunk a kerület közbiztonsági helyzetének javításában nélkülözhetetlen szerepet betöltő BRFK. III. kerületi Rendőrkapitányságnak, a Polgárőrségnek, valamint együttműködünk  Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletével.Tisztelt Óbudai Állampolgárok, Tisztelt Látogatók!

Óbuda önkormányzata az elmúlt években jelentős összegeket költött a kerület közbiztonságára. Ennek egyik "látható" eredménye a sok helyen felszerelt térfigyelő kamera. A kerületben telepített 64 db. kamerán keresztül a kerületi rendőrkapitányság dolgozói éjjel - nappal figyelik a közterületet, így bűncselekmény észlelésekor a rendőrök gyorsabban tudnak intézkedni, lényegesen fokozva ezzel az itt élő lakosság biztonság érzetét. A közbiztonság védelme és további javítása kiemelt feladata önkormányzatunknak, ezért a térfigyelő kamera rendszer bővítése a jövőben - az anyagi lehetőségek függvényében - folytatódni fog.

A kamera rendszerhez is kapcsolódik a 2010. év elején a kerületben bevezetésre kerülő távfelügyeleti rendszer. Első lépésben a kerületi önkormányzati tulajdonú ingatlanok kerülnek be a távfelügyeleti rendszerbe, amely lehetővé teszi az ingatlanok bűncselekmények elleni hatékonyabb védelmét. Ezt követően szerződéses megállapodás alapján, havi díjazás ellenében a kerület lakosai és vállalkozói is csatlakozhatnak a rendszerhez, amely biztonságosabbá teszi életüket, munkájukat.

Önkormányzatunk a kerület közbiztonságának javításának céljából 2009-ben létrehozta a 100 % önkormányzati tulajdonban levő Óbudai Közbiztonsági Nonprofit Kft-t, amely a térfigyelő kamerák és a távfelügyeleti rendszer fenntartását, fejlesztését végzi. Reméljük a nonprofit társaság tevékenysége felkeltette figyelmüket és máskor is felkeresik a társaság honlapját, hogy korrekt tájékoztatást kaphassanak a kerület közbiztonságával kapcsolatosan. Arra is felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy szívesen látunk mindenkit a nonprofit kft. megbízói között a kiépülő távfelügyeleti rendszer ügyfeleként.

Miért válasszon minket?

Mert cégünk 100%-os önkormányzati tulajdonú nonprofit gazdasági társaság, mely bevételeinek jeletős részét a technikai eszközök fejlesztésére, új innovatív megoldású biztonságtechnikai rendszerek megismerésére és kiépítésére fordítja, és mindemelett a szakmai stáb az elmúlt 5 évben maximálisan bebizonyította, hogy hogy lehet kis tőkéből is érdemi, megbízható fejlődést produkáló céget működtetni.Képességeink, Erősségeink

Megbízhatóság, gyors probléma megoldó képesség, költséghatékony versenyképes technikai megoldások alkalmazása középkategoriás árakkal...

20140703210754-vezeto-1.png

Bús Balázs

polgármester

20140624110645-vezeto.jpg

Puskás Péter

alpolgármester